Seleccionar página

El candidat socialista per Palafrugell, Juli Fernández, va presentar el dissabte 29 d’abril el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals en un auditori del Museu del Suro ple.

En l’acte, on també van participar altres membres de la candidatura, es va posar de manifest un programa fet per a governar des del primer dia, i que dóna resposta als principals reptes de present i futur de Palafrugell.

El propi candidat, Juli Fernández, va deixar molt clar que és un projecte molt pensat i treballat, on han participat més de 300 persones en la seva elaboració, entre els diferents tallers iniciats el juny de l’any passat i les aportacions fetes a partir de la circular enviada a la ciutadania a principis d’any.

Un programa que busca que Palafrugell torni a recuperar el lideratge perdut i a la vegada afrontar la seva transformació perquè sigui una vila més oberta, més igualitària, més segura i neta, més sostenible, més activa econòmica i socialment, i que faci de la seva cultura i el seu paisatge els elements estratègics de progrés.

Un programa que vol treballar en deu grans objectius: les persones, l’activitat econòmica, la convivència i seguretat, la mobilitat i sostenibilitat, la millora dels serveis púbics, la inversió en equipaments i en els barris, la participació en la gestió, la cultura i l’educació com a eines de progrés, la gestió urbanística sostenible i responsable, i una gestió d’impostos i taxes responsable i al servei de la ciutadania.

Juli Fernández va finalitzar l’acte amb el compromís que si aconsegueix la confiança de la ciutadania per ser alcalde, liderarà un gran acord de ciutat entre totes les forces polítiques i les diferents entitats de tots els àmbits de la vila per aconseguir “un pacte de ciutat per la convivència, la sostenibilitat, la cohesió social, i l’activitat econòmica”. «Ara és l’hora de fer política en positiu, i donar resposta a les necessitats de la nostra ciutat i deixar de banda debats que no aporten res al benestar de les persones», va afirmar el candidat socialista.

    Palafrugell, 2 de maig de 2023.

    Juli Fernández, candidat a l’alcaldia de Palafrugell.